Welcomte to
JASMINE HUE HOTEL
Where emotional revive!
Bed, Breakfast, Dinner, Swim
Perfect Place For Dining
Tastes great... Have it your way!
Check In
Night
Check Out
Adults
Children

Restaurant at 7th floor

Nằm ở tầng 7, nhà hàng Jasmine có view hướng mở tuyệt đẹp. Từ cửa sổ và ban công, du khách có thể ngắm nhìn hình ảnh của một thành phố thu nhỏ trong tầm mắt, thưởng thức hương vị tuyệt hảo của các món ăn Âu Á được chế biến cầu kỳ và thơm ngon.

Suite Room

Phòng Suite với không gian thoáng đãng lộng gió cùng thiế kế nội thất lịch lãm và trang nhã. Từ đây, bạn có thể ngắm nhìn toàn cảnh thành phố Huế thơ mộng từ ban công riêng của phòng mình.

Outdoor pool

Cùng khám phá bể bơi ngoài trời thơ mộng tại tầng 8, một không gian nghỉ ngơi yên tĩnh sau những căng thẳng và áp lực của ngày làm việc. Bể bơi là nơi du khách thả hồn mình dưới làn nước trong xanh và phóng tầm mắt ra toàn cảnh thành phố.

JASMINE HUE HOTEL

Where emotional revive!

Jasmine Hue Hotel is located in central Hue City, a 5-minute walk to the Huong River. The hotel offers free Wi-Fi, an outdoor pool and a restaurant. Each air-conditioned room is equipped with a cable TV, fridge and coffee/tea, 2 mineral bottles. Private balconies offer views of either the city or the river.

Local and International cuisines are served at Jasmine Restaurant. Guests can enjoy drinks and views of the Ngu Mountains at the outdoor swimming pool.

Jasmine Hue Hotel is 14.5 km from Phu Bai Airport and about 3.2 km from Hue Train Station.

Jasmine News

All news

Testimonial